Ochrana osobních údajů

I. Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Markéta Kuncová se sídlem v Mostě, Průběžná 3175, PSČ 434 01, IČ 02164001, provozovatel internetového obchodu www.kabelkovice.cz. (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou
    adresa: Průběžná 3175, 434 01 Most
    email: info@kabelkovice.cz
    telefon: 603 435 164
  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
  3. Údaje nezbytné pro plnění smlouvy jsou jméno a příjmení, e-mailová adresa, poštovní adresa, fakturační adresa, telefonní číslo, zakoupené zboží, způsob dopravy a platby, název firmy, identifikační číslo, daňové identifikační číslo a nárok na slevy.
  4. Údaje sloužící pro marketingové účely jsou jméno a příjmení, e-mailová adresa.
  5. Správce dále zpracovává tyto osobní údaje: údaje z komunikace mezi správcem a zákazníkem, záznamy o chování na internetových stránkách spravovaných správcem

 

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je
  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  1. Účelem zpracování osobních údajů je
  • poskytování služeb; konkrétně se jedná o vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem, zákaznická podpora a servis; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

IV. Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje
  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem, tj. po dobu objednávky a záruční doby, a 1 rok od skončení záruční doby z důvodu řešení potenciálních sporů,
  • po dobu, kdy je správce povinen údaje uchovávat podle obecně závazných právních předpisů; zejména faktury vystavené správcem jsou v souladu se zákonem archivovány po dobu 10 let od jejich vystavení,
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby
  • podílející se na dodání zboží a realizaci plateb na základě smlouvy, jako např. Česká pošta, s.p., Zásilkovna s.r.o., GoPay s.r.o.,
  • zajišťující služby provozování e-shopu a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu, jako např. Shoptet s.r.o.,
  • zajišťující marketingové služby a služby zpracování dat, jako např. Smartsupp.com, s.r.o., Seznam.cz, a.s., Google Ireland Limited.
  1. Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb (Mailchimp provozovaný společností The Rocket Science Group LLC)

 

VI. Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte
  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. I těchto podmínek.
  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména:
    • zabezpečení komunikace v počítačové síti pomocí certifikátů HTTPS a SSL,
    • ochrana proti počítačovým virům a jinému škodlivému softwaru pomocí antivirového programu,
    • ochrana proti ztrátě dat zálohováním na externí disk,
    • ochrana datových úložišť heslem,
    • ochrana tištěných úložišť zámkem.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII. Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

ZÁSADY POUŽÍVÁNÍ SOUBORŮ COOKIES

Naše stránky používají soubory cookies za účelem zlepšení poskytovaných služeb. Soubory cookies jsou malé textové soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Soubory cookies pomáhají např.:

  • ke správné funkčnosti našich stránek,
  • při zapamatování přihlašovacích údajů, které tak není nutné opakovaně zadávat,
  • při zjišťování, které stránky a funkce návštěvníci nejčastěji používají, aby mohly být stránky co nejlépe přizpůsobeny požadavkům uživatelů,
  • při zjišťování informací o prohlížení reklam, abychom nezobrazovali uživatelům reklamu na zboží, o které nemají zájem.

Více informací o souborech cookies můžete nalézt zde.

Jaké soubory cookies používáme

Soubory cookies používané na našich stránkách lze rozdělit na dva základní typy. Krátkodobé (tzv. „session cookie“) jsou smazány ihned po zavření prohlížeče. Dlouhodobé (tzv. „persistent cookie“) zůstávají uloženy ve Vašem zařízení mnohem déle nebo dokud je ručně neodstraníte (doba ponechání souborů cookies závisí na nastavení vašeho prohlížeče).

Z hlediska funkce, lze cookie rozdělit na:

  • konverzní a trackingové, které umožňují analyzovat výkon různých prodejních kanálů,
  • remarketingové, které se používají pro personalizaci obsahu reklam a jejich správné zacílení,
  • analytické, které pomáhají zvyšit kvalitu našich stránek,
  • esenciální, které jsou důležité pro základní funkčnost webu.

Některé soubory cookies mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“). Podle těchto údajů Vás však nelze identifikovat.

Na našich stránkách využíváme následující soubory cookies:

Cookie (služba)

Typ

Účel

CookiesOK

esenciální

souhlas s použitím cookies

externalFontsLoaded

esenciální

pomáhá s načítáním fontů

informationBanner

esenciální

informační proužek

pcart

esenciální

spojuje uživatele s jeho aktuálním uloženým košíkem po přidání do košíku

NOCACHE

esenciální

pomáhá s rychlostí načítání webu

PHPSESSID

esenciální

slouží k identifikaci přihlášení

SRV_ID

esenciální

interní informace pro zajištění vysoké dostupnosti

Google Analytics

analytické, trackingové

pomáhá s měřením a vyhodnocováním úspěšnosti webu

Smartlook a Smartsupp

analytické, trackingové

pomáhá s měřením a vyhodnocováním úspěšnosti webu a komukací s klienty

Facebook

trackingové, remarketingové

používáme k cílení reklamy

Sklik

trackingové, remarketingové

používáme k cílení reklamy

AdWords

trackingové, remarketingové

používáme k cílení reklamy

 

Odmítnutí souborů cookies

Používání cookies lze nastavit pomocí vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookies ve výchozím nastavení automaticky přijímá. Soubory cookies lze pomocí vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání pouze některých souborů cookies.

Informace o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookies v prohlížeči Chrome můžete nalézt v tomto článku.

Luxusní dámské hodinky Nová kolekce dámských peněženek Elegantní šperky pro každou příležitost